Категорија: Здравство

Охрид и Струга заеднички испратија порака за пациентите со ретки болести: Не сте невидливи ниту сами

Поликлиника Чаир повторно воведе трета смена за магнетна резонанца

Здравство 3 недели ago

ДСЗИ го затвори пунктот за брисеви за Ковид-19 во Струмица

Здравство 3 недели ago

За една недела Италија се соочи со двојно зголемен број на новозаболени од коронавирусот

Здравство 3 недели ago

Поцкова: Пунктот за брисеви за Ковид-19 во Струмица се наоѓа во станбена зграда

Здравство 3 недели ago

Бројот на заразени со Ковид-19 во Македонија достигна 14 004 лица, а 2697 се активни случаи

Здравство 3 недели ago

Коронавирус: Нови 89 заболени и 7 починати од 1529 тестирани

Здравство 3 недели ago

Во Прилеп денеска се регистрирани 11 нови заразени и 8 активни кластери

Здравство 3 недели ago

ЕУ се согласи на нацрт-план за вакцинација на 40 проценти од населението

Здравство 3 недели ago

Пијанечко-Малешевскиот регион бележи раст на бројот на активни случаи со Ковид-19