Категорија: Социјала

Црвен крст: Собрани вкупно 16,6 милиони денари за настраданите од земјотресот во Албанија

Општините за новогодишното украсување потрошиле 675.000 евра

Социјала 4 дена ago

Хуманоста на дело, Македонците ги собраа потребните средства за малата Анастасија

Социјала 4 дена ago

Министерката Рашела Мизрахи оствари средба со Националниот сојуз за глуви и наглуви

Социјала 4 дена ago

Институтот за хемија на ПМФ оставен без основни услови за работа, но и без наставен кадар

Социјала 4 дена ago

Со поддршка од Планот за чист воздух градинката „Пролет“ во Општина Карпош започнува да користи нов, еколошки систем на греење и ладење, преку користење термални пумпи кои работат на системот „воздух – вода“

Социјала 4 дена ago

Наставниците ноќе го полнат е-дневникот – дење системот паѓа и податоците се губат

Социјала 5 дена ago

Секој 8-ми стан во земјава е под хипотека кај банките, Скопје рекордер

Социјала 6 дена ago

Мизрахи: Ги охрабрувам сите оние, врз кои им е вршено мобинг на своите работни места да се обратат до МТСП и надлежни институции

Социјала 7 дена ago

Мизрахи: На семејствата чии домови изгореа вчера во Шуто Оризари МТСП им понуди сместување и еднократна парична помош