Категорија: Мое здравје

Експертите потврдуваат, ова е најчестиот симптом кој се јавува кај заразените со Ковид-19

Оваа билка е неверојатен лек за проширени вени

Мое здравје 3 месеци ago

Еве што треба да знаете за ракот на дојка над 30 и 50 години

Мое здравје 3 месеци ago

Терапијата со конвалесцента плазма се уште се смета за експериментална, велат од СЗО

Мое здравје 3 месеци ago

Овој вид на печурка го забавува стареењето и го зајакнува имуниот систем

Мое здравје 4 месеци ago

Научниците работат на утврдување на редоследот по кој се појавуваат симптомите на Ковид-19 со цел спречување на неговото ширење

Мое здравје 4 месеци ago

Овој лек ја ублажува аритмијата и ја намалува болката од ангина пекторис

Мое здравје 4 месеци ago

Погледнете како кафето може да го намали ризикот од срцеви заболувања

Мое здравје 4 месеци ago

Ова овошје го сопира растот на клетките на ракот, а лекува и дијабетес

Мое здравје 4 месеци ago

Овие пет групи на пациенти имаат помали шанси да се излечат од Ковид-19