Категорија: Видео

Скандалозно видео: Малолетнички брутално тепаат соученичка во Неготино

Телма амбуланта: Современи методи за лекување на катаракта

Видео 11 месец ago

Телма амбуланта: Главоболки

Видео 11 месец ago

Телма амбуланта: Дијабетес – типови, симптоми, ризик фактори

Видео 11 месец ago

Телма амбуланта: Решавање на дискус хернии без скалпел

Видео 11 месец ago

Телма амбуланта: Пролетни алергии