Шуто Оризари без амбуланта, удрен клучот, нема кој да каже зошто- Филипче што се случува? (ФОТО)

Амбулантата во Шуто Оризари под клуч, нема кој да каже Зошто. Ало Министерство за здравство, министре Филипче што се случува?, велат од ВМРО-ДПМНЕ ОК Шуто Оризари.

Амбулантата во Шуто Оризари под клуч, нема кој да каже Зошто. Ало Министерство за здравство, министре Филипче што се случува?, велат од ВМРО-ДПМНЕ ОК Шуто Оризари.


Related Articles

Be the first to write a comment.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *