Ознака: АХВ

Позната скопска сендвичара веќе неколку дена е извор на затруена храна

АХВ: Да не се користат кафематите и апаратите за вода поради опасност од пренесување на коронавирусот

Здравство 1 година ago

Трипуновски: Повеќе од 200 дена во државата не се правела контрола на храната, некој треба да понесе одговорност

Здравство 1 година ago

Африканска свинска чума – тема на дискусија со ветеринарните власти од регионот

Здравство 1 година ago

Трипуновски: СДСМ вети дека ќе го реши проблемот со бездомните кучиња, повеќе од 6000 се по улиците

Здравство 1 година ago

АХВ ја повлече од продажба водата со Канабис по претставка од граѓанин

Здравство 1 година ago

АХВ: Релакс водата со канабис законски не подлежи на одобрение

Здравство 2 години ago

Светскиот ден на борба против беснило одбележан од АХВ на Школка оваа Сабота

Здравство 2 години ago

Кој контролира каква храна конзумираат македонските граѓани, АХВ сигурно не?

Здравство 2 години ago

Радиоактивна Македонија. Каква храна јадеме, дали некој проверува?