Ознака: Болница Битола

Регистриран 21 нов случај со Ковид-19 во Македонија, вкупниот број изнесува 1999 граѓани

Македонија се уште е лидер по стапката на смртност од Ковид-19: од 1921 дијагностицирани, 112 починале

Здравство 1 месец ago

Од Ковид-19 во Македонија денес починаа уште четири лица, а регистрирани се 13 нови случаи

Здравство 2 години ago

Во Битола недостиг од педијатри, од Прилеп ги има за 100 евра дневница. Филипче изгледа спие и на очите, не само на ушите. Било каков проблем во здравството, тој НЕ ГО ГЛЕДА?