Ознака: болница штип

Регистриран 21 нов случај со Ковид-19 во Македонија, вкупниот број изнесува 1999 граѓани

Македонија се уште е лидер по стапката на смртност од Ковид-19: од 1921 дијагностицирани, 112 починале