Ознака: вакцини

Србија започнува со вакцинација идната недела, а Македонија ќе чека донации од Бугарија, Грција и Полска

Стоилковски: Колку животи ќе згаснат, а колкумина ќе останат со тешки последици заради доцнењето на вакцините на Филипче?

Здравство 2 години ago

Околу 100-тина родители минатата година не ја исполниле обврска за вакцинација на своите деца

Здравство 2 години ago

После толку лаги и лажни ветувања, а ниедно неисполнето, дали човек да поверува? А Филипче тврди: Целосно гарантираме за квалитетот на вакцините!

Здравство 2 години ago

Додека здравството тоне, Филипче води кампања за референдумот: Дали само со гласање “ЗА“, децата ќе бидат соодветно заштитени?

Здравство 2 години ago

Епидемија на морбили во Дебар – Со мали сипаници заразени 17 лица

Здравство 3 години ago

Претепаното 14 месечно бебе ќе има сериозни последици, мајката не го однела ниту на една вакцина а слабо посетувале и педијатар!

Здравство 3 години ago

Добро прочитајте – Препораки за можни заболувања ако патувате надвор од земјата!

Здравство 3 години ago

Невакцинираните со МРП да внимаваат ако одат на одмор во Албанија, Грција, Бугарија!

Здравство 3 години ago

Задолжителни вакцини и носење на лекови доколку патувате во овие земји!