Ознака: вакцини нема

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Фатете се за работа, донесете вакцини, порачува претседателот доктор Игор Николов

Вкупно 37 300 се пријавиле за вакцинирање, а вакцини во Македонија нема

Здравство 2 години ago

ИМА ЛИ НЕШТО СО ПОЗНАЧАЕН ПРИОРИТЕТ ОД ЗДРАВЈЕТО НА ДЕЦАТА ?

Здравство 2 години ago

Скопје, Прилеп и Кичево без вакцини за морбили! Струмица има доволно!

Здравство 2 години ago

Филипче тврдеше дека се е во ред, а сепак се доцни со вакцинацијата против грип!