Ознака: Венко Филипче

Денес на протест! – здравствените работници кренаа глас против насилството врз нив

Нападот врз лекар е еднаков со напад на полицаец, може да заглавите во затвор до 10 години

Здравство 3 дена ago

Дали ќе има приватизација на брзата помош? Дали граѓаните ќе плаќаат од свој џеб?

Здравство 3 дена ago

Дали Блуфарма, поради блискост со директорот на кардиологија добила тендер од 940 илјади евра?

Здравство 5 дена ago

Дали Филипче ќе ја продаде, односно приватизира и брзата помош?

Здравство 5 дена ago

Фирма со пропаднат тендер во Албанија ќе менаџира со Стерилизацијата. Филипче трие раце, колку ќе му донесе оваа зделка?

Здравство 5 дена ago

Децата неможе да одат во училиште! Филипче со закани до родителите, родителите со тужба кон Филипче и Адеми

Здравство 1 недела ago

Во аптека по рецепт само со лична карта од 1-ви Октомври, ФЗОМ и Филипче посочуваат

Здравство 1 недела ago

МЗ ќе купува уште седум возила за Итна помош, ниту едно не е наменето за Скопје

Здравство 1 недела ago

Ново ветување на Филипче, Нема повеќе квоти, ЌЕ ги укинеме од 1-ви Октомври