Ознака: влада

Владата одлучи, градинките започнуваат со работа од 9-ти септември

Владата го усвои протоколот за начинот на функционирање на градинките

Мое здравје 7 месеци ago

StopKorona! – мобилна апликација за справување со коронавирусот во Македонија

Здравство 10 месеци ago

Надлежните институции на суд за спорот со аерозагадувањето

Здравство 1 година ago

Кој ќе ја финансира изградбата на клинички? Никој не знае!

Здравство, Социјала 2 години ago

Трезорот ја кочи исплатата на социјалната помош и надоместокот за боледување. Власта штеди за избори преку грбот на ранливите категории на граѓани!!

Здравство 2 години ago

Дончев неспособноста на Фондот и МЗ ја префрлува на ЈЗУ

Здравство 2 години ago

Влада го демантира Филипче за детска кардиохирургија?

Здравство 2 години ago

Додека младата Сара се бори за живот, власта се луксузира

Животен стил 2 години ago

Анѓушев лаже како Заев: Ветуваше дека неговите фирми нема да добиваат тендери. Кога тоа ОП, не умри магаре на зелена трева, волшебно и сосема случајно тендерите пак кај фирмите на КОЧО, тој не сака, дури тие и не конкурираат, ама тендерите „сами“ доаѓаат!!!