Ознака: ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: Попис во април ќе значи нови над 2.000 смртни случаи, СДСМ го жртвува здравјето на народот

ВМРО-ДПМНЕ: Вакцини нема, Филипче ги осуди граѓаните на смрт

Здравство 2 месеци ago

Марков: Македонија ја нема на ниту една листа за вакцини, потребна е кривична одговорност

Здравство 3 месеци ago

ВМРО-ДПМНЕ: Неспособност која се плаќа со животи: 21 лице само денес починаа, а Филипче и Заев го оставија народот без вакцини

Здравство 4 месеци ago

Стоилковски: Колку животи ќе згаснат, а колкумина ќе останат со тешки последици заради доцнењето на вакцините на Филипче?

Здравство 4 месеци ago

Мицкоски: За 100 дена се загубија 1400 животи, а 2000 здравствени работници се заразија

Здравство 4 месеци ago

ВМРО-ДПМНЕ: 100 дена влада, 1400 починати, Филипче оставка веднаш!

Здравство 5 месеци ago

ЕСЕ: Намалена транспарентноста кај јавните набавки во министерството за здравство

Здравство 5 месеци ago

Панова: Филипче и Заев го потрошија денот за сликање пред комбе од приватна донација додека луѓе умираат

Здравство 6 месеци ago

ВМРО-ДПМНЕ: Постојат нови 1085 причини Венко Филипче да си поднесе оставка