Ознака: Германија

Брисел е прогласен за ризична област поради зголемениот број на заразени со Ковид-19

Бројот на новозаболени во Германија, Франција и Австрија руши рекорди

Здравство 1 месец ago

И Македонија се најде на листата на земји извори на зараза во Германија

Здравство 1 месец ago

Задолжителен тест за коронавирус и за влез во Германија

Здравство 3 месеци ago

Во Германија коронавирусот се враќа, вториот бран е на повидок

Здравство 5 месеци ago

Во светот повеќе од два милиони луѓе се заразени со коронавирусот

Здравство 6 месеци ago

Италија и Шпанија имаат најголем број жртви, а САД најмногу заболени од коронавирусот

Здравство 6 месеци ago

Потврдени првите смртни случаи од коронавирус во Германија

Здравство 1 година ago

Дали ќе има лекари во македонските болници, кој ќе ги лечи македонците?

Здравство 2 години ago

Филипче: Не сум го замолил германскиот колега да не ги прима медицинските сестри од Македонија, да им даде да работат само дополнителна работа, да ги ротираме, малку таму, малку тука! Тоа сум го замолил!