Ознака: ГОБ 8 Септември

Десет заразени здравствени работници во Градската болница „8 септември“

Македонија се уште е лидер по стапката на смртност од Ковид-19: од 1921 дијагностицирани, 112 починале

Здравство 1 месец ago

Од Ковид-19 во Македонија денес починаа уште четири лица, а регистрирани се 13 нови случаи

Здравство 1 година ago

Почина од сепса, после операција од хемороиди на приватна клиника!