Ознака: градинки

Дали власта избрза со отворањето на градинките, десетици деца и вработени се во изолација!?

Градинките бараат од родителите да потпишат изјава дека нема гаранција за непренесување на Ковид-19

Социјала 2 месеци ago

Владата одлучи, градинките започнуваат со работа од 9-ти септември

Здравство 5 месеци ago

Со стартот на скринингот за Ковид-19 во градинките, двајца вработени се потврдени позитивни на вирусот

Здравство 2 години ago

Писмо до Меѓаши, после неколкуте инциденти родителите бараат видео надзор во градинките!

Социјала 2 години ago

Мила Царовска ветуваше: И едно дете да има ќе биде згрижено попладне, но втора смена има само во пет градинки

Социјала 2 години ago

Мила Царовска се жали – Нема доволно градинки во земјата, 8000 дечиња на листи за чекање!

Здравство 2 години ago

Филипче за Дојче Веле – Каде се правата на вакцинираните деца кои одат во градинки и училишта?

Социјала 2 години ago

Во Штип обука на над 700 вработени во детските градинки

Здравство 2 години ago

Доктори ќе држат предавања и во градинки за бенефитите од вакцините – Ќе ги убедат ли скептичните родители?