Ознака: грип

Епидемија на грип нема да се прогласи, ќе се ограничат посетите во јавните здравствени установи

Грипен Биланс „отидоа“ уште пет животи, вкупно починати 28-ум лица до сега! Филипче: Уште не е дојдено да биде Епидемија!!!

Здравство 2 години ago

Западнонилска треска на граница кон Македонија – 11 лица заболени

Здравство 2 години ago

Останува забраната за увоз на живина од Бугарија поради птичјиот грип!

Животен стил 2 години ago

За десет дена плата од 3500 долари, но условот да ги заработите е многу бизарен!