Ознака: дзс

Властите убедуваат, поскапената струја не влијае на стандардот на граѓаните

Загрижувачки податоци од ДЗС: Негативен природен прираст во пет региони во Македонија

Здравство 3 години ago

Лани во Македонија починале 201 бебе!

Социјала 3 години ago

Поскапе животот во Македонија – Во мај повисоки цени на зеленчукот, овошјето, алкохолот, цигарите

Здравство 3 години ago

Лани во Македонија се родиле над 2.500 вонбрачни деца

Социјала 3 години ago

Алармантно: Во Македонија се раѓаат се помалку бебиња!