Ознака: донација

Хипомед донираше апарати и опрема во болници низ Македонија

Кога не знаат нашите, донираат странци – Донација во апарати за прилепската болница

Здравство 2 години ago

Нема гинеколози, родилиштата нефункционални ама Филипче ќе ги опремува со апарати кои се донација!

Мое здравје 2 години ago

Лицата со оваа крвна група често се разболуваат на одмор

Здравство 3 години ago

Јапонија и подари две амбулантни возила на Клиничката болница Штип

Здравство 3 години ago

Да им помогнеме сите на малите Давид и Катерина!

Здравство 3 години ago

ГБ „Борка Талески“ од Прилеп доби 44 електрични кревети и дополнителна медицинска опрема

Здравство 3 години ago

Германскиот град Визмар даде донација во охридската Општа болница!

Здравство 3 години ago

Анонимен хуманитарец ја плати операцијата на Игор: утре заминува за Турција, да помогнеме да донираме за терапија!

Социјала 3 години ago

Паралелките со посебни потреби во О.У. „Ѓорѓи Сугарев“ – Битола, добија донација, нови врати!