Ознака: донирајте

ДА ПОМОГНЕМЕ: Лидија пред уште една голема битка – да застане на нозе, недостигаат уште 5000 евра до целта

Зголемување на бројот на доброволни донори на матични клетки, помогнете во кампањата, донирајте

Некатегоризирано 3 години ago

Анонимен хуманитарец ја плати операцијата на Игор: утре заминува за Турција, да помогнеме да донираме за терапија!