Ознака: Ема

Вакцината АстраЗенека е безбедна, ретки се пациентите кои појавуваат згрутчување на крвта

Европската агенција за лекови: Хлорокин и неговиот дериват само за „итни програми“

Здравство 1 година ago

ФДА: Дали лекот Метформин содржи супстанца што предизвикува рак?