Ознака: жаклина пешевска

Пешевска: Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ дава голема поддршка за носење на Законот за спречување и заштита од насилство врз жените и семејното насилство

Пешевска: Власта нема ниту план ниту реална проценка за тоа што треба да се превземе за да се надмине пандемијата