Ознака: Зоран Заев

Поцкова: Пунктот за брисеви за Ковид-19 во Струмица се наоѓа во станбена зграда

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Директорот на ГОБ 8 Септември еден месец не доаѓа на работа

Социјала 3 месеци ago

Мицкоски: Има катастрофални резултати во економијата, пад на извозот од 60%, потребно е пакетите за поддршка да важат за јули и август

Здравство 3 месеци ago

Д-р Николов: И ФОРБС потврди – Македонија потфрли по сите параметри во борба против корона вирусот

Здравство 4 месеци ago

ВМРО-ДПМНЕ: Луѓе умираат од корона, а Филипче и Заев велат не умираат

Здравство 4 месеци ago

Зибери се дистанцираше од Заев: Во ниту еден момент Комисијата не излезе со став дека треба или не треба да има избори

Здравство 4 месеци ago

Директорот на ИЈЗ-Скопје вели нема да се отворат границите, а Заев бара избори

Здравство 4 месеци ago

Одлуките на Комисијата за заразни болести ја обвија Македонија во црно, избрзани се и несериозни

Здравство 4 месеци ago

Николов со докази го демантира Филипче: Еве податоци кои покажуваат дека поголема смртност од нас во регионот има само Романија

Социјала 4 месеци ago

Колку розово гледаат очилата на Зоран Заев за платите на здравствените работници