Ознака: Игор Николов

Вакцинацијата против сезонскиот грип извиси, здравствените работници се оставени сами на себе

Николов: Бројот на новозаразени го отсликува начинот на кој се бориме и справуваме со епидемијата

Здравство 5 месеци ago

Николов: Здравство без хартија, модернизација на Клиничкиот центар во Скопје и реконструкција на здравствените центри низ државата

Здравство 6 месеци ago

Доктор Николов: Комисијата за заразни болести се адаптираше на она што го бараше Владата

Здравство 6 месеци ago

Д-р Николов: И ФОРБС потврди – Македонија потфрли по сите параметри во борба против корона вирусот

Здравство 6 месеци ago

Наместо да чекаме, да го визуелизираме и поразиме невидливиот непријател

Здравство 6 месеци ago

Николов: 80 000 лица го напуштија Скопје, карантин или евакуација? Власта е дезориентирана!

Здравство 6 месеци ago

Николов: Потребно е комплетно да се смени стратегијата за справување со коронавирусот

Здравство 6 месеци ago

Николов: Последниот збор за мерките го има Владата, а не здравството и професионалците. Вака се блокира државата!

Здравство 6 месеци ago

Николов со докази го демантира Филипче: Еве податоци кои покажуваат дека поголема смртност од нас во регионот има само Романија