Ознака: Инфективна клиника

Филипче: Нема потреба од дополнителни рестрикции, можеме сите пациенти да ги изменаџираме

Одговорниот инфектолог од ГОБ „8 Септември“ даде отказ, а истото се случи и со докторка од Инфективната Клиника

Здравство 3 недели ago

Здружението на Медицински сестри се огласи по вчерашниот отказ на трите здравствени работници на Инфективната Клиника

Здравство 3 недели ago

Главната сестра на Инфективна Клиника си даде отказ, а примерот го следеа уште две одделенски сестри

Здравство 2 месеци ago

Коронавирус: Нови 89 заболени и 7 починати од 1529 тестирани

Здравство 2 месеци ago

Денешен биланс за Ковид-19: 860 тестирања, 78 новозаболени и четворица починати

Здравство 2 месеци ago

Регистрирани нови 108 заболени и двајца починати од Ковид-19

Здравство 2 месеци ago

Коронавирусот денес зарази 109 лица, a вкупниот број на дијагностицирани достигна 11 942

Здравство 3 месеци ago

Коронавирусот во Македонија денеска зарази 137 лица, а 10-мина починаа

Здравство 4 месеци ago

Регистирани нови 120 заболени од Ковид-19, 5 лица починаа