Ознака: ијз

Епидемија на грип нема да се прогласи, ќе се ограничат посетите во јавните здравствени установи

Ќе добијат ли казни и тоа колку доктори за одбивање да се вакцинираат од морбили?

Здравство 10 месеци ago

Филипче неспособен да се справи со епидемијата на морбили, уште три деца заразени, минатата недела 120 нови заболени!!!

Здравство 1 година ago

Алармантно: Поради загаденоста на воздухот, секое второ дете страда од респираторни болести

Здравство 1 година ago

Алармантно: Регистрирани околу 90 заболени од грип

Здравство 1 година ago

Вакцини нема, тие што се „буткаа“ и „тепаа“ се вакцинираа, за останатите повеќе среќа следниот пат!

Здравство 1 година ago

Втората пратка вакцини против грип во Скопје оди како алва

Здравство 1 година ago

Поради енормното загадување секоја година „Козле“ е полно со пациенти

Здравство 1 година ago

Граѓаните плаќаат приватно по 650 денари за вакцина, иако бесплатно им следува

Здравство 1 година ago

Нема нови заразени со смртоносната менингококна бактерија, Филипче сеуште не смета дека треба да даде изјава!