Ознака: ИЈЗ Скопје

Според ИЈЗ-Скопје минатата недела имало 86.5% поголем број на заболени од неделата претходно

Чаир, Центар и Бутел денес со најголем број на новозаболени од Ковид-19

Здравство 10 месеци ago

Сезонскиот грип не го поштеди ниту Охрид, училиштата се полупразни, а амбулантите преполни