Ознака: комисија за здравство на вмро-дпмне

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Тендерашите Заев и Филипче кои не набавија ни една вакцина, сега се секираат да не набавеле премногу

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Фатете се за работа, донесете вакцини, порачува претседателот доктор Игор Николов

Здравство 3 недели ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Чекајќи ги вакцините против корона како чекајќи го Годо

Здравство 4 недели ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Некој во првата линија со корона, некој во удобна фотеља и затворени во канцеларија

Здравство 8 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Сведоштво на медицински сестри повикани во ГОБ „8 СЕПТЕМВРИ“

Здравство 8 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Здравствена политика-Монтирај демонтирај

Здравство 8 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Филипче и СДСМ глуви за стоматолозите

Здравство 8 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: За животи се работи, затоа без лаги и манипулации

Здравство 8 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Алтруизам во ковид зоната, а не во канцеларија

Здравство 8 месеци ago

Стојаноски: ВМРО-ДПМНЕ ќе постави јасни стандарди и стабилна основа за задржување на кадарот и опременост на здравствените институции