Ознака: коронавирус

Игор Николов: Апелираме да се заборави голиот ПР и популизмот и да се спроведат мерки со цел да ги заштитиме медицинските лица и медицинските работници

Доктор Стојаноски: Дали недоволното тестирање ги доведува во ризик првите одбрамбени линии?

Здравство 7 дена ago

Италија и Шпанија имаат најголем број жртви, а САД најмногу заболени од коронавирусот

Здравство 2 недели ago

Др.Стојаноски: Почитувајте ги препораките на СЗО, не земајте лекови на своја рака

Здравство 2 недели ago

Борбата против коронавирусот во првите редови ќе ја водат и матичните лекари

Животен стил 2 недели ago

Те сакаме Скопје, и оваа битка ќе ја извојуваме

Здравство 2 недели ago

Нелоска: Владата задоцни со многу важни мерки со коронавирусот

Здравство 2 недели ago

Македонија: Најмладиот заболен има 2 години, најстариот 91, повеќето се жени

Здравство 2 недели ago

Во ГОБ „8 септември“ лаборантите за тестирање на коронавирус работат без соодветна заштита

Здравство 2 недели ago

Игор Николов: Ние даваме конкретни предлози, некои се прифаќаат со доцнење, а некои не се прифаќаат