Ознака: коронавирус

Овој град се стекна со колективен имунитет на коронавирусот

Кризата со коронавирусот ќе помине за две години, соопштува СЗО

Здравство 7 месеци ago

Помладите од 20 години се двојно помалку подложни на инфекција со Ковид-19

Здравство 8 месеци ago

Репатријација со чартер-лет од Барбадос до Скопје

Животен стил 8 месеци ago

Заштитете го домот од коронавирусот со често проветрување и дезинфекција, особено ако имате гости

Ако го губите чувството за вкус или мирис, тестирајте се за коронавирус

Здравство 8 месеци ago

Високите температури го намалуваат ризикот од зараза со коронавирусот, но тие нема да ја запрат пандемијата

Здравство 8 месеци ago

Македонија е последна земја во регионот според извршени тестови за Ковид-19 на милион жители

Здравство 8 месеци ago

Во последниве 24 часа регистрирани се 10 нови случаи на заразени со коронавирус, а извршени се само 189 тестирања

Здравство 8 месеци ago

Србија во последните три дена тестираше 16 792 лица, Македонија за 2,5 месеци има тестирано 19.000 лица