Ознака: куманово

Кај пациент од Куманово се вратил коронавирусот?

Од 13-те новозаболени во Куманово, шест се од општина Липково

Здравство 4 недели ago

Од 12 новозаболени во Куманово, 11 се од липковско Матејче и тоа од една фамилија

Здравство 3 месеци ago

Задолжителното носење маска за граѓаните на Куманово, Прилеп и Тетово ќе биде под контрола на полицијата

Здравство 3 месеци ago

57-годишна жена од Куманово е прва жртва на коронавирусот во Македонија, тестот бил негативен

Здравство 1 година ago

Епидемијата со морбили излегува од контрола!

Здравство 2 години ago

Околу 500 бесплатни вакцини против сезонски грип во кумановскиот Центар за јавно здравје

Здравство 2 години ago

Алармантно: Вечерва во Карпош не се диши, загадени се и Центар, Миладиновци и Куманово

Социјала 2 години ago

Недостаток од градинки во Куманово, што прави МТСП?

Здравство 2 години ago

За повеќе од 30 проценти е зголемен бројот на интервенции на кумановската Итна медицинска помош!