Ознака: мажи

Дознај ја твојата идеална тежина според возраста, висината и полот

Истражување: Жените пијат исто како мажите

Животен стил 2 години ago

Кога е естетиката во прашање, Македонците најмногу прават корекција на нос

Здравство 2 години ago

Минатиот месец регистрирани 5 случаи на ХИВ во Македонија, годинава дури 18 и сите се мажи!

Мое здравје 2 години ago

Науката докажа, зошто мажите се како бебиња кога ќе качат температура од 37,5!

Мое здравје 2 години ago

Причини зошто мажите губат интерес по 2-3 месеци

Здравство 2 години ago

Во Македонија од срцев умираат мажи, од мозочен удар често жени

Мое здравје 2 години ago

Научно докажано: Алкохолот е поштетен за жените

Социјала 2 години ago

Граѓаните задолжени, криминалци ослободени, списокот на педофили тргнат јавно да се знае…меѓутоа родовата еднаквост е приоритет!

Мое здравје 2 години ago

Високите тепмератури кобни за плодноста на мажите – што да избегнувате