Ознака: македонија

Македонија е лидер по број на пушачи во регионот, стануваме „земја на тешки пушачи“

ВОЗНЕМИРУВАЧКА ВЕСТ: Наместо власта да трага по загадувачите, полесно ќе биде по 17 часот да си седиме дома

Здравство 4 месеци ago

Светот ја надмина бројката од 37 милиони луѓе заразени со ковид-19

Здравство 9 месеци ago

Македонија е последна земја во регионот според извршени тестови за Ковид-19 на милион жители

Здравство 9 месеци ago

Србија во последните три дена тестираше 16 792 лица, Македонија за 2,5 месеци има тестирано 19.000 лица

Здравство 1 година ago

„Аџибадем Систина“, со нов тим за детска кардиохирургија

Здравство 2 години ago

Здружението на слепи лица од Штип организира средба во Лесново

Здравство 2 години ago

Школа на педијатри, размена на искуства. Филипче молчи, отпадот во подрумот на детска клиника останува

Социјала 3 години ago

Владата се фали со просечната плата, Вучиќ ја „спушти“ на земја

Здравство 3 години ago

Лекари специјалисти од други држави меѓу кои и од Македонија од денеска може да бидат вработени во болници во Словенија