Ознака: малмед

Ивермектинот станува дел од протоколите за третман на заразени со Ковид-19 во Македонија

Скандал: Повлечени 500 вакцини МРП

Здравство 2 години ago

Дали сите деца се вакцинираат со исти вакцини!?

Здравство 2 години ago

Во Малмед, заменик директорот како мал цар. 802.000 илјади денари годишна плата

Здравство 2 години ago

Ќамил Ибраими нов директор на МАЛМЕД, Бекировски заменик! Беса:Филипче, 1:0