Ознака: матични лекари

Матичните лекари се разочарани, наградено е само јавното здравство, не и приватното

Борбата против коронавирусот во првите редови ќе ја водат и матичните лекари

Здравство 10 месеци ago

Ниту еден вработен на Инфективната клиника во Скопје не е заразен со коронавирус

Здравство 10 месеци ago

Кај матичните лекари преку „Мој термин“ ќе се закажува тестирање за коронавирус

Здравство 10 месеци ago

Игор Николов: Ние даваме конкретни предлози, некои се прифаќаат со доцнење, а некои не се прифаќаат

Здравство 1 година ago

Пациентите “бакнуваат“ врати, а матичните лекари без најава заминуваат во пензија

Здравство 3 години ago

Пациентите од страв дека нема да најдат лекови на рецепт секој први во месецот ги полнат ординациите на матичните лекари – Во еден ден имаат и по 200 прегледи

Здравство 3 години ago

Води ли некој грижа за медицинските сестри кај матичните лекари кои остануваат без работа?

Здравство 3 години ago

По гинеколозите, сега матичните му се закануваат на Филипче: Или исполнување на барањата или штрајк!