Ознака: мз

Хронично болните се враќаат на работа на 23 септември

Никој не верува освен Филипче, само 39 новозаболени од Ковид-19 денеска

Здравство 7 месеци ago

Комисијата за заразни болести денес ќе одржи состанок со скопските градоначалници

Здравство 7 месеци ago

Денес се регистрирани нови 193 случаи на Ковид-19, деветмина починаа

Во СДСМ никој на никого повеќе не верува, сами на себе очи ќе си извадат! Микица VS Јанчо

Здравство 9 месеци ago

Од Ковид-19 во Македонија денес починаа уште четири лица, а регистрирани се 13 нови случаи

Здравство 9 месеци ago

Денес нови 37 случаи на коронавирус во Македонија, две лица починаа

Здравство 11 месец ago

МЗ: Вечерва на клиниката за инфективни болести нема нови пациенти

Здравство 11 месец ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Предлагаме сет на дополнителни мерки во континуитет

Здравство 11 месец ago

МЗ ги соопшти новите мерки: Здравствените работници да не отсуствуваат од работа, а Ало Докторе да се пренамени во Кол центар