Ознака: МЗ молчи

Дали Филипче ги избегнува новинарите да не му поставуваат незгодни прашања за детската кардиохирургија?

Скандал: Филипче набавува нови мамографи за двојно поскапа цена од претходно

Здравство 6 месеци ago

Филипче, до кога ќе имаме активен статус на држава со епидемија од морбили?

Здравство 7 месеци ago

Низа ветувања на Филипче да се задржат докторите и низа постапки да си заминат. Кој ЛАЖЕ?!

Здравство 8 месеци ago

Недостаток на соодветна терапија ги погоди и децата со пречки во физичкиот развој

Здравство 9 месеци ago

За брз пристап до ургентниот центар, поради папата сите прегледи на македонските пациенти одложени за следниот ден. Нашите болни не се важни, папата е побитен!

Здравство 9 месеци ago

Цули за директорка на детска клиника и за другиот тим. Директорка по секоја цена?!

Здравство 9 месеци ago

Привремено затворено Посебното училиште во Ново Село, кај 10 деца откриен вирусот Хепетитис А

Здравство 9 месеци ago

Фото вест: Филипче со негрижа ги спрема клиниките за продажба. Клиниката во Битола следна на список!

Здравство 9 месеци ago

Скопје, Прилеп и Кичево без вакцини за морбили! Струмица има доволно!