Ознака: Мила Царовска

Мизрахи: Криминалното работење на Царовска мора да престане, ЈО да отвори предмет по допрен глас

Царовска со логичка пресметка: Семејство во МК може да преживее месец со 17.000 ден. Додека на Мила и семејството им е потребно многу повеќе

Здравство, Социјала 4 месеци ago

Огнен го пофаќаше мозолчето и се повеќе се возбудуваше: Родители згрозени од лекција по македонски јазик за петто одделение

Здравство, Социјала 4 месеци ago

Наставата за велешкото прваче заглавена во конфликт меѓу родителите и институциите

Социјала 4 месеци ago

Дали е во ред додека Мила Царовска и Арбр Адеми прават пари со доделени тендери на блиски, повеќе од 50 деца да не одат на училиште поради неорганизиран превоз?

Социјала 4 месеци ago

Царовска за дебатите на СДС започнува со лажна добра вест – Најави скок на минималната плата и вонреден раст на пензиите во Македонија

Социјала 5 месеци ago

Гапковска до Царовска: Срам да ви е! Министерката го подобри законот за социјалците, им го „скина“ додатокот за мобилност.

Социјала 5 месеци ago

Жените со 60-ет, мажите со 62 години старост ќе работат по 6 часа, а ќе ја задржуваат целата плата

Здравство 6 месеци ago

Царовска со ново ветување: Гази Баба наскоро ќе добие нова градинка

Социјала 6 месеци ago

МТСП: Од 1 септември ќе почне со работа Центарот за ран детски развој во Тркање