Ознака: мон

Асистентите на децата со попреченост работат за само 7.400 денари месечно

Дел од учениците со распарталени учебници на почетокот од новата учебна година, што прави владата со ваквите случаи?

Здравство 6 месеци ago

Кои се опциите за невакцинираните ученици?

Здравство 6 месеци ago

Дали првачињата од Септември ќе појдат на школо или Филипче ќе им го одземе и тоа право?

Здравство, Социјала 7 месеци ago

Образовни асистенти за децата со посебни потреби нема!

Социјала 1 година ago

Додека децата се соочуваат со нехумани услови по ученички домови, власта си ја префрла топката

Социјала 2 години ago

Ќе се менува содржината на учебниците по историја и географија

Социјала 2 години ago

Тепачката во основното училиште во Неготино ја истражува и обвинителството!

Социјала 2 години ago

Скандалозно видео: Малолетнички брутално тепаат соученичка во Неготино

Социјала 2 години ago

Централната и локалната власт не можат да се договорат, родителите изреволтирани: Имало или немало c во скопското училиште?