Ознака: мтсп

Мизрахи: Криминалното работење на Царовска мора да престане, ЈО да отвори предмет по допрен глас

Нов Мега Скандал: Филипче и Дир. на Здравствен Дом – Скопје присилно сакаат да го отуѓат Заводот за Ментално Здравје?!

Социјала 2 недели ago

Мизрахи: Ќе направам се за исправување на неправдата нанесена на децата без родители

Здравство, Социјала 3 месеци ago

Дадилката во затвор, но и после се траумите им остануваат и на децата и на родителите. Со законот за заштита на деца ништо не е регулирано

Социјала 3 месеци ago

Царовска со логичка пресметка: Семејство во МК може да преживее месец со 17.000 ден. Додека на Мила и семејството им е потребно многу повеќе

Социјала 5 месеци ago

Гапковска до Царовска: Срам да ви е! Министерката го подобри законот за социјалците, им го „скина“ додатокот за мобилност.

Социјала 5 месеци ago

Жените со 60-ет, мажите со 62 години старост ќе работат по 6 часа, а ќе ја задржуваат целата плата

Социјала 5 месеци ago

Дел од учениците со распарталени учебници на почетокот од новата учебна година, што прави владата со ваквите случаи?

Здравство 6 месеци ago

Царовска со ново ветување: Гази Баба наскоро ќе добие нова градинка

Социјала 6 месеци ago

МТСП: До крајот на годинава ќе отвориме повеќе засолништа за жртви на семејно насилство