Ознака: мултиплекс склероза

ДА ПОМОГНЕМЕ: Лидија пред уште една голема битка – да застане на нозе, недостигаат уште 5000 евра до целта

Прв краткометражен филм „Роденденски подарок“ за лицата со мултиплекс склероза

Здравство 3 години ago

Бројот на заболени расте, лекови за мултиплекс склероза нема: Директорот Барбов не дозволува да се трошат парите за лекови!