Ознака: негрижа

Пациентката од Тетово која требаше да се оперира од тумор на мозокот, почина од Ковид-19 кој го доби во болница

Во Козле за брисеви и резултати се чека пред затворена врата до еден час! Во услови на епидемија докторите на состанок?

Здравство 3 години ago

Хорор приказна од улиците на Ѓорчевци!!! Амбулантата во „Ѓорче“ заборавена