Ознака: опрема

Хипомед донираше апарати и опрема во болници низ Македонија

ССК бара еднаков третман за јавното и приватното здравство – Лекари и од ПЗУ да одат на едукација на товар на државниот буџет!

Здравство 2 години ago

Во велешката болница фали медицински кадар, но денеска директорот и Филипче отворија Центар за дијабетес!

Здравство 3 години ago

Филипче ќе ги сели интерните клиники во Аеродром – Во нова зграда кај Мајчин дом и стара градска болница и очно и реума!