Ознака: охрид

Охрид и Струга заеднички испратија порака за пациентите со ретки болести: Не сте невидливи ниту сами

Во првите 6 месеци од годинава 233 фирми во Охрид се избришани како резултат на корона-кризата

Здравство 2 месеци ago

Во охридскиот регион за една седмица се регистрирани 119 случаи на ново-заболени од Ковид-19

Здравство 3 месеци ago

Во Охрид за една седмица бројот на заболени се зголеми за 54 лица

Здравство 1 година ago

13-ет годишниот Марко кој боледува од Некроза на нозете, а сепак успеа да го преплива Охридско езеро, на 2-ри Јуни ќе трча на Охрид ТрчаТ

Здравство 2 години ago

Охридската итна медицинска помош работи на „шкрги”, министерот по риба! Охриѓани се молат да не им се случи нешто ИМП нема со што да реагира!

Социјала 2 години ago

Во Охрид ќе се ловат комарци, надлежните „решија се“, уште мамките им останаа

Здравство 2 години ago

Две вработени во Општата болница во Охрид заработија кривични пријави – Исплатиле сервисирање на апарат кој имал гаранција

Здравство 2 години ago

Бесплатни кардиолошки прегледи во Заводот за кардиологија во Охрид

Здравство 2 години ago

Германскиот град Визмар даде донација во охридската Општа болница!