Ознака: О2 иницијатива

O2 иницијатива: Државниот завод за ревизија констатира потфрлање во решавањето на загаденоста на воздухот

О2 иницијатива: Надминат е прагот за алармирање, а ќе се тера состојбата како да е нормална

Здравство 1 година ago

O2 иницијатива: Јани Макрадули ја манипулира јавноста