Ознака: пад на економија

Македонија влезе во рецесија, над 50 илјади граѓани ги загубија своите работни места

Продолжува катастрофалната реализација на капиталните инвестиции

Социјала 3 години ago

Мицкоски: Ниту повисоки плати, ниту се живее подобро, инвестициите тонат – власта со лоша политика

Социјала 3 години ago

Економијата тапка во место, БДП во прв квартал 0,1%