Ознака: поразителни статистики

Поразителна статистика: 80 лица на ден останувале без работа поради коронакризата

ПОРАЗИТЕЛНО: Според „Економист„ Македонија на 8-то место во светот по одливот на младите, а на 3-то по невработеност