Ознака: поскапување

Властите убедуваат, поскапената струја не влијае на стандардот на граѓаните

Дојде „животот“ – поскапува водата и таксата за канализација во Битола

Здравство 3 години ago

Поскапените лекови на терет на граѓаните: Владата лажно ветуваше, ФЗОМ молчи, осигурениците плаќаат!!!