Ознака: сзо

СЗО: Над 95% од починатите лица во Европа имале над 60 години, но Ковид-19 не ги погодува само повозрасните

СЗО: Вирусот нема да исчезне сам, тој треба да се нападне

Здравство 6 дена ago

Николов: Дневно се изведуваат лимитиран број тестови, а медицинскиот персонал е во најголем процент од заразените пациенти

Здравство 2 недели ago

Др.Стојаноски: Почитувајте ги препораките на СЗО, не земајте лекови на своја рака

Здравство 2 недели ago

Борбата против коронавирусот во првите редови ќе ја водат и матичните лекари

Здравство 2 недели ago

Марков: Ви ги пренесуваме ставовите на СЗО, не како бараме – туку како треба

Здравство 2 недели ago

Почнува клиничко испитување со хлорокин против коронавирусот

Здравство 3 недели ago

Важно соопштение за коронавирусот од СЗО: Заразата може да се надмине со солидарност и дисциплина

Здравство 3 недели ago

СЗО со официјално предупредување: Не користете Ибупрофен ако имате симптоми на коронавирус

Здравство 4 недели ago

СЗО: Дури 93 отсто од заболените се од четири земји