Ознака: синиша стојаноски

Доктор Стојаноски: Во првите 100 дена ќе дадеме бонус плата за сите лекари и припадници на МВР

Стојаноски: ВМРО-ДПМНЕ ќе постави јасни стандарди и стабилна основа за задржување на кадарот и опременост на здравствените институции

Здравство 1 месец ago

Стојаноски: Членовите на Комисијата за заразни болести ги следат личните и партиски интереси пред здравјето на граѓаните

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Стотици милиони луѓе живеат со нарушувања на тироидната жлезда без да бидат свесни за тоа

Здравство 3 месеци ago

Стојаноски: 17% од вкупниот број на заболени со коронавирус се лекари и медицински персонал

Здравство 3 месеци ago

Доктор Стојаноски: Дали недоволното тестирање ги доведува во ризик првите одбрамбени линии?

Здравство 3 месеци ago

Др.Стојаноски: Почитувајте ги препораките на СЗО, не земајте лекови на своја рака

Здравство 5 месеци ago

Докторите, медицинскиот и техничкиот персонал се обединија за обнова на здравствениот систем во Македонија

Здравство 6 месеци ago

Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ оствари средба со медицинскиот персонал

Здравство 10 месеци ago

Стојаноски: Министре, дали свесно ја продавате стерилизацијата, односно сржта на медицината?